Grillet tilapia med senneps- og gressløkssaus

Grillet tilapia med senneps- og gressløkssaus

oppskrift på broiled tilapia med en smakfull sennep- og gressløkssaus. enkel og sunn middagsrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Vegetabilsk oljespray til steking
  • 4 (5 til 6 unser) tilapiafileter
  • Ekstra jomfru olivenolje til å dryppe over
  • Koshersalt og nykvernet svart pepper
  • 1/4 kopp naturell, fullfett gresk yoghurt
  • 2 teskjeer agavesirup eller honning
  • 1 teskje Dijon-sennep
  • 1/4 kopp sitronsaft (fra 1 stor sitron)
  • 2 spiseskjeer hakket frisk gressløk
  • Koshersalt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2For fisken: Forvarm en grill. Spray en liten bakeplate eller en glassform med vegetabilsk oljespray. Sett til side.
  3. 3Drypp olivenolje over tilapiafiletene på begge sider og krydre med salt og pepper. Legg filetene i ett lag på den forberedte bakeplaten og grill til de er gjennomstekt og kjøttet flaker seg lett med en gaffel, omtrent 6 til 8 minutter. La dem avkjøle litt.
  4. 4For sausen: I en liten bolle, bland sammen yoghurt, agavesirup og sennep til en jevn blanding. Visp inn sitronsaft og gressløk. Krydre med salt og pepper etter smak.
  5. 5Overfør tilapiaen til et serveringsfat og hell sausen over.