Grillet tilapia med senneps- og gressløkssaus
oppskrift på broiled tilapia med en smakfull sennep- og gressløkssaus. enkel og sunn middagsrett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Vegetabilsk oljespray til steking
- 4 (5 til 6 unser) tilapiafileter
- Ekstra jomfru olivenolje til å dryppe over
- Koshersalt og nykvernet svart pepper
- 1/4 kopp naturell, fullfett gresk yoghurt
- 2 teskjeer agavesirup eller honning
- 1 teskje Dijon-sennep
- 1/4 kopp sitronsaft (fra 1 stor sitron)
- 2 spiseskjeer hakket frisk gressløk
- Koshersalt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2For fisken: Forvarm en grill. Spray en liten bakeplate eller en glassform med vegetabilsk oljespray. Sett til side.
- 3Drypp olivenolje over tilapiafiletene på begge sider og krydre med salt og pepper. Legg filetene i ett lag på den forberedte bakeplaten og grill til de er gjennomstekt og kjøttet flaker seg lett med en gaffel, omtrent 6 til 8 minutter. La dem avkjøle litt.
- 4For sausen: I en liten bolle, bland sammen yoghurt, agavesirup og sennep til en jevn blanding. Visp inn sitronsaft og gressløk. Krydre med salt og pepper etter smak.
- 5Overfør tilapiaen til et serveringsfat og hell sausen over.