Torre Pasta
Lær hvordan du lager deilig torre pasta med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull middag. Enkelt, raskt og godt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 spiseskjeer Torre-saus, oppskrift følger
- 1/4 kopp grønne paprika, hakket
- 1/4 kopp løk, hakket
- 1/4 kopp brokkoli
- 1/4 kopp gulrøtter, julienne
- 340 gram pennepasta, kokt al dente
- 1/4 kopp tomater, hakket
- 115 gram kyllingbryst, blackened
- Parmesanost
- 2 spiseskjeer smør
- 2 hvitløksfedd, hakket
- Salt og hvit pepper, etter smak
- En klype granulatløk
- 1 teskje Cajun-krydder
- 1 spiseskje hakket basilikum
- 2 spiseskjeer revet Romanoost
Fremgangsmåte
- 1I en stekepanne smelter du sakte 4 spiseskjeer torre saus. Surr paprika og løk. Blansjer brokkoli og gulrøtter, og stek dem deretter i 2 minutter. Tilsett pasta og varm opp i 5 minutter, deretter tilsetter du tomater. Legg kyllingbrystet oppå pastaen. Retten toppes til slutt med nyrevet Parmesan.
- 2La smøret bli romtemperert, bland alt sammen og oppbevar i kjøleskapet.