Torre Pasta

Torre Pasta

Lær hvordan du lager deilig torre pasta med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull middag. Enkelt, raskt og godt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 spiseskjeer Torre-saus, oppskrift følger
  • 1/4 kopp grønne paprika, hakket
  • 1/4 kopp løk, hakket
  • 1/4 kopp brokkoli
  • 1/4 kopp gulrøtter, julienne
  • 340 gram pennepasta, kokt al dente
  • 1/4 kopp tomater, hakket
  • 115 gram kyllingbryst, blackened
  • Parmesanost
  • 2 spiseskjeer smør
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • Salt og hvit pepper, etter smak
  • En klype granulatløk
  • 1 teskje Cajun-krydder
  • 1 spiseskje hakket basilikum
  • 2 spiseskjeer revet Romanoost

Fremgangsmåte

  1. 1I en stekepanne smelter du sakte 4 spiseskjeer torre saus. Surr paprika og løk. Blansjer brokkoli og gulrøtter, og stek dem deretter i 2 minutter. Tilsett pasta og varm opp i 5 minutter, deretter tilsetter du tomater. Legg kyllingbrystet oppå pastaen. Retten toppes til slutt med nyrevet Parmesan.
  2. 2La smøret bli romtemperert, bland alt sammen og oppbevar i kjøleskapet.