Variasjon av kjøttgryte, for andre gang rundt
oppskrift på en ny vri av den klassiske biffgryten, perfekt for gjentatte middager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer usaltet smør
- 2 kopper små sopphatter
- 2 gulrøtter, skåret i 1/2 tommers skiver
- 1 spiseskje karvefrø
- 1 spiseskje paprika
- Halvparten av rester av storfegryte
- 2 pund poteter, skåret i 1-tommers terninger eller biter
- 1/4 kopp rømme, valgfritt
- Hakket persille og terninger av kosher dill-syltetøy, til pynt
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte, over middels høy varme, smelt smøret. Når skummet har lagt seg, tilsett sopp og stek i ett minutt til de begynner å mykne. Tilsett gulrøtter, kommen, paprika, 1/4 kopp vann, dekk til og la småkoke i 4 til 5 minutter, eller til grønnsakene akkurat er møre.
- 2Tilsett den resterende gryteretten, dekk til og la småkoke i 10 minutter, bare for å varme opp og la smakene blande seg. I mellomtiden forvell potetene til de er møre, men ikke faller fra hverandre. Krydre gryteretten etter smak med salt og pepper, fjern fra varmen og rør inn rømme hvis du ønsker det.
- 3Plasser potetene midt på et dyp fat og omgi dem med gryteretten; pynt potetene med persille og kjøttet med sylteagurk.