Krydret syltede rødbeter
oppskrift på krydret syltede rødbeter som er perfekt som tilbehør. enkel steg-for-steg guide for å lage smakfulle syltede rødbeter hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund rødbeter
- 1 middels løk, tynnsnittet
- 1/2 kopp eplecidereddik
- 1 spiseskje lyst brunt sukker
- 1 spiseskje fennikelfrø, ristet
- 1 serranoskrell, renset, frøet og hakket
- Salt og pepper, etter smak
- Thai basilikum, chiffonade
Fremgangsmåte
- 1Pakk rødbetene inn i aluminiumsfolie og legg dem på en rist over en panne med varmt vann. Stek i en forvarmet ovn på 200 grader Celsius i 40 minutter. Når de er avkjølt nok til å håndteres, skrell og skjær dem i skiver ca. 0,6 cm tykke. Bland sammen løk, eddik, sukker, fennikelfrø, chili, salt og pepper. Vend dette inn i rødbetene og la det marinere, gjerne i kjøleskapet i minst 4 timer. Pynt med thai-basilikum i chiffonade.