Brystflaten

Brystflaten

oppskrift på brisket flats, en saftig og smakfull hovedrett som passer perfekt til fest og helgemiddag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (4-punds) brisket
  • Barbecue-rub
  • 2 kopper BBQ-saus, din favoritt

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered brisketen med et tyngre lag av krydderblanding. Ikke fjern fettet (det gir kjøttet smak og mørhet). Forbered røyken på samme måte som du gjorde med ribbeina. Når røyken når 220 grader, plasser brisketen inni og kok til den indre temperaturen når 160 grader, omtrent 4 timer, eller til brisketen nesten er svart. Pakk brisketen inn i folie. Ikke spray brisketen med eplejuice. Sett brisketen tilbake i røyken og fortsett å koke til den indre temperaturen når 180 grader, omtrent 2 timer til. La den avkjøle litt og fjern eventuelt overflødig fett. Deretter børstes den med BBQ-saus i romtemperatur, skjæres opp og serveres.