Picante de Camerones (Reker i krydret saus)

Picante de Camerones (Reker i krydret saus)

Lær hvordan du lager en smakfull picante de camerones, en krydrete og deilige rett med reker i pikant saus. Perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1 pund skrelte reker
  • 1 teskje grovt salt
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 1 kopp skivede løk
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 3 teskjeer rød aji-paste
  • 2 Poblano-chili, stilker fjernet, frø fjernet og skåret i strimler
  • 1 1/2 kop hakkede hermetiske tomater, frø og saft fjernet
  • 1 teskje sukker
  • Saften av 1 lime

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en stor kjele over middels varme. Stek rekene med salt og pepper til de akkurat er kokte, 3-4 minutter. Tilsett løk og kok i 5-7 minutter til den er gyllen. Tilsett hvitløk, aji og poblano, og kok til de er møre, rør av og til, i 5-7 minutter. Ha i tomater og sukker, og la det koke i ytterligere 5 minutter, rør av og til. Tilsett rekene og limesaft. Server med hvitløkschips på toppen av arroz graneado.