Kaffe-kake med kanelboller og is
oppskrift på en deilig iskald kanelbolle kaffe kake, perfekt for helgen. enkel å lage med lag-på-lag kanelfyll og kremet topping.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer smør, myknet
- 1/4 kopp sukker
- 1 teskje kanel
- 1/4 kopp finhakkede nøtter
- 1 (12,4 oz) boks Pillsbury® Kjøleskapskanelboller med glasur
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Bruk 1 spiseskje smør til å smøre en paiform på 23 cm (9 tommer). Bland sukker og kanel; strø 2 spiseskjeer av blandingen over smørformen. Strø 3 spiseskjeer av nøttene over sukker- og kanelblandingen.
- 2Del deigen i 8 biter; skjær hver i fire. Fordel halvparten av bitene jevnt over nøttene; strø med 1 spiseskje sukker- og kanelblanding. Legg små klatter av resten av smøret; legg de resterende bitene og sukker- og kanelblandingen oppå.
- 3Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 18 til 20 minutter, eller til de er gyldne. Hell glasuren over bollene; strø med resten av nøttene. Skjær i vinger og server varm.