Lemony Ricotta Spaghetti
oppskrift på kremet og frisk lemony ricotta spaghetti, perfekt for en lett og smakfull middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
- 450 gram spaghetti
- 450 gram ricotta
- Revet skall av 1 sitron pluss 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 1 ½ kopper babyruccola
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett spaghettien og kok etter anvisning på pakken. Sett til side 1 kopp av kokevannet, og sil av pastaen.
- 2Bland ricotta, sitrzest, sitronsaft, og 1/2 teskje salt og pepper i en stor bolle. Visp inn 1/2 kopp av det reserverte kokevannet og ruccolasalaten. Vend inn pastaen, juster krydderet med mer salt og pepper, og juster konsistensen med mer av det reserverte kokevannet om nødvendig. Server varm.
- 3Copyright 2016 Television Food Network, G.P. Alle rettigheter forbeholdt.