Lemony Ricotta Spaghetti

Lemony Ricotta Spaghetti

oppskrift på kremet og frisk lemony ricotta spaghetti, perfekt for en lett og smakfull middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 450 gram spaghetti
  • 450 gram ricotta
  • Revet skall av 1 sitron pluss 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 1 ½ kopper babyruccola

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett spaghettien og kok etter anvisning på pakken. Sett til side 1 kopp av kokevannet, og sil av pastaen.
  2. 2Bland ricotta, sitrzest, sitronsaft, og 1/2 teskje salt og pepper i en stor bolle. Visp inn 1/2 kopp av det reserverte kokevannet og ruccolasalaten. Vend inn pastaen, juster krydderet med mer salt og pepper, og juster konsistensen med mer av det reserverte kokevannet om nødvendig. Server varm.
  3. 3Copyright 2016 Television Food Network, G.P. Alle rettigheter forbeholdt.