Vårløk og mozzarella-kornbrød

Vårløk og mozzarella-kornbrød

Lær hvordan du lager en myk og smakfull scallion and mozzarella cornbread. Perfekt som tilbehør til middagen eller som en deilig snack. Enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • Vegetabilsk oljespray til steking
  • 2 bokser (ca. 240 g hver) med maismelblanding (anbefalt: Jiffy)
  • 1/2 kopp kulturmelk, romtemperert
  • 3 ss usaltet smør, smeltet
  • 2 egg, romtempererte
  • 10 store grønne oliven fylt med paprika, grovhakket til ca. 1/2 kopp
  • 5 vårløk, kun de lysegrønne og hvite delene, finhakket til ca. 1/2 kopp
  • 1 kopp revet mozzarella

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser et ovnrack i midten av ovnen. Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit. Spray rikelig med vegetabilsk oljespray i en 20x20 cm glassform. Sett til side.
  2. 2I en middels stor bolle, bland sammen maisbrødmiksen, kulturmelk, smeltet smør, egg, oliven, vårløk og ost til en tykk, klumpete røre. Bruk en slikkepott til å fordele røren jevnt i den forberedte formen. Stek til den er gyldenbrun, ca. 25 til 30 minutter. La maisbrødet avkjøle i formen i 15 minutter. Skjær i 3,8 cm store firkanter og server.
  3. 3Kok's notat: For å få maisbrødet lett ut av formen, kan du først legge to ark bakepapir i bunnen og langs sidene av formen, hver 18 cm bred og 38 cm lang, med overheng på sidene. Når maisbrødet er kokt og avkjølt, kan du bruke overhengen av bakepapir som håndtak for å løfte det ut av formen. Fjern bakepapiret og skjær i firkanter.