Sørvestlige fylte paprika
Lær hvordan du lager deilige southwestern stuffed peppers med enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett som passer hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper grønnsaksbuljong
- 1 spiseskje smør
- 1 kopp hvit ris
- 2 lange milde chilipepper, røde eller grønne, cubanelle-italienske paprika kan erstattes
- 1 spiseskje ekstra virgin olivenolje, ett sirkelslag i pannen
- 1 liten løk, hakket
- 1 kopp frosne erter
- 1 kopp mild eller medium taco-saus
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer hakket koriander eller flatbladet persille, til pynt
- 2 vårløk, tynne skiver, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en grillpanne over høy varme.
- 2Kok opp 2 kopper grønnsaksbuljong og smør i en liten kjele med lokk. Tilsett ris, reduser varmen til lav og kok i 18 til 20 minutter, eller til risen er mør og væsken er absorbert.
- 3Del paprikaene på langs og fjern frøene, la stilkene sitte igjen. Grill paprikaene på en varm grillpanne i 3 til 5 minutter på hver side. Ta dem av grillen og la dem avkjøle nok til å håndtere.
- 4I en middels stekepanne over moderat varme, tilsett 1 spiseskje olje og løk. Surr løken i 2 eller 3 minutter. Tilsett den kokte risen i pannen og rør inn erter og tacosaus. Krydre risen med salt og pepper.
- 5Fyll paprikahalvdelene med den krydrede risen. Topp de fylte paprikaene med hakket koriander eller persille og vårløk.