Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlige fylte paprika

Sørvestlige fylte paprika

Lær hvordan du lager deilige southwestern stuffed peppers med enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett som passer hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kopper grønnsaksbuljong
  • 1 spiseskje smør
  • 1 kopp hvit ris
  • 2 lange milde chilipepper, røde eller grønne, cubanelle-italienske paprika kan erstattes
  • 1 spiseskje ekstra virgin olivenolje, ett sirkelslag i pannen
  • 1 liten løk, hakket
  • 1 kopp frosne erter
  • 1 kopp mild eller medium taco-saus
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 spiseskjeer hakket koriander eller flatbladet persille, til pynt
  • 2 vårløk, tynne skiver, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en grillpanne over høy varme.
  2. 2Kok opp 2 kopper grønnsaksbuljong og smør i en liten kjele med lokk. Tilsett ris, reduser varmen til lav og kok i 18 til 20 minutter, eller til risen er mør og væsken er absorbert.
  3. 3Del paprikaene på langs og fjern frøene, la stilkene sitte igjen. Grill paprikaene på en varm grillpanne i 3 til 5 minutter på hver side. Ta dem av grillen og la dem avkjøle nok til å håndtere.
  4. 4I en middels stekepanne over moderat varme, tilsett 1 spiseskje olje og løk. Surr løken i 2 eller 3 minutter. Tilsett den kokte risen i pannen og rør inn erter og tacosaus. Krydre risen med salt og pepper.
  5. 5Fyll paprikahalvdelene med den krydrede risen. Topp de fylte paprikaene med hakket koriander eller persille og vårløk.