Kyllingsalat-sandwich med karri
lær hvordan du lager en deilig curried chicken salad sandwich. perfekt for lunsj eller lette måltider, med en kremet og krydret smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1, 2 kopper majones
- 1/2 kopp kommersiell chutney
- 3 spiseskjeer mild karri pulver
- 6 kyllingbryst med bein
- Koshersalt og nykvernet svart pepper
- 1/2 kopp grovhakkede valnøtter
- 1/2 kopp mørke rosiner
- 3/4 kopp finhakket selleri
- 4 croissanter
Fremgangsmåte
- 1For å lage dressingen: Bland majonesen med chutneyen og karri-pulveret i en liten bolle. Rør godt og sett til side.
- 2For å lage smørbrødene: Krydre kyllingbrystene med salt og pepper, og legg dem i en stor stekepanne. Tilsett vann slik at det dekker. Sett på lokk og la kyllingen småkoke til den er gjennomkokt, ca. 20 minutter. Ta kyllingen opp av kokevannet og sett den i kjøleskapet i minst 1 time. Når kyllingen er avkjølt, fjern skinnet og skjær kjøttet av bena. Skjær kjøttet i terninger og legg det i en stor bolle. Tilsett valnøtter, rosiner og selleri, og bland godt. Fukt salaten med curry-dressingen. Del croissantene i to. Fyll hver med kyllingsalat og server.