Kyllingsalat-sandwich med karri

Kyllingsalat-sandwich med karri

lær hvordan du lager en deilig curried chicken salad sandwich. perfekt for lunsj eller lette måltider, med en kremet og krydret smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1, 2 kopper majones
  • 1/2 kopp kommersiell chutney
  • 3 spiseskjeer mild karri pulver
  • 6 kyllingbryst med bein
  • Koshersalt og nykvernet svart pepper
  • 1/2 kopp grovhakkede valnøtter
  • 1/2 kopp mørke rosiner
  • 3/4 kopp finhakket selleri
  • 4 croissanter

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage dressingen: Bland majonesen med chutneyen og karri-pulveret i en liten bolle. Rør godt og sett til side.
  2. 2For å lage smørbrødene: Krydre kyllingbrystene med salt og pepper, og legg dem i en stor stekepanne. Tilsett vann slik at det dekker. Sett på lokk og la kyllingen småkoke til den er gjennomkokt, ca. 20 minutter. Ta kyllingen opp av kokevannet og sett den i kjøleskapet i minst 1 time. Når kyllingen er avkjølt, fjern skinnet og skjær kjøttet av bena. Skjær kjøttet i terninger og legg det i en stor bolle. Tilsett valnøtter, rosiner og selleri, og bland godt. Fukt salaten med curry-dressingen. Del croissantene i to. Fyll hver med kyllingsalat og server.