Miniutfordring: Sprø katfish med edamame-succotash
Lær å lage en crispy catfish med frisk edamame succotash i denne enkle mini challenge-oppskriften. Perfekt for en smakfull og sunn hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- Canola- eller vegetabilsk olje til steking
- 4 katfishfileter, ca. 170 gram hver
- Salt og hvit pepper
- 1 kopp hvetemel
- 2 store egg
- 1 kopp panko-brødsmuler
- 1 teskje røkt paprika
- 1 teskje hvitløkspulver
- Edamame-succotash, oppskrift følger
- 2 spiseskjeer sesamolje
- 1/2 kopp finhakket rødløk
- 1 teskje fersk hvitløk, finhakket
- 2 skiver applewood-røkt bacon, finhakket
- 1 kopp kokte edamamebønner
- 1/2 kopp ferske maiskorn
- 1/4 kopp finhakket rød paprika
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor, dyp stekepanne med olje, ca. 1/2 tomme høyt, over middels høy varme.
- 2Krydre fiskefiletene med salt og pepper. Sett til side.
- 3I en dyp, grunne bolle eller paiform, ha melet og krydre med salt og pepper. Rør med en gaffel. Sett til side.
- 4Pisk eggene i en separat grunne bolle eller paiform. Sett til side.
- 5Bland brødsmuler, paprika, hvitløkspulver, salt og pepper i en annen dyp, grunne bolle eller paiform. Rør med en gaffel. Sett til side.
- 6Dryss melet over hver filet, dypp deretter i eggene, og rull så i brødsmulene. Friter filetene i varm olje i ca. 3 til 4 minutter på hver side, eller til de er gyldne og sprø. Server én filet oppå en seng av Edamame Succotash.
- 7Varm opp sesamolje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk og hvitløk, og la det koke i 1 til 2 minutter. Tilsett bacon og stek i 2 minutter. Tilsett de resterende grønnsakene og stek i ytterligere 2 til 3 minutter. Krydre med salt og pepper. Ta av varmen og server varm.