
Lamb Chops på en seng av paprikaer
oppskrift på saftige lammebiter servert på en seng av grillede paprika, perfekt for en smakfull middagsopplevelse. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer hakket persille
- 2. 1 teskje revet sitronskall
- 3. 1/4 teskje finhakket fersk hvitløk
- 4. 1/3 kopp olivenolje
- 5. 2 løk, tynne skiver
- 6. 2 stk: grønn, rød og gul paprika, uten frø og kuttet i 1/4 tommers strimler
- 7. Salt og nykvernet svart pepper
- 8. 4 ribbeinslambeskiver
Fremgangsmåte
- 11. Bland persille, sitronskall og hvitløk og sett til side som garnityr til lammekotelettene.
- 22. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne. Tilsett løk og kok forsiktig til de er gylne og brune (pass på at de ikke brenner seg). Tilsett paprika og fortsett å koke i omtrent 10 minutter, eller til de er møre, men fortsatt har litt sprøhet igjen. Krydre med salt og pepper.
- 33. Når løk og paprika er møre, stek lammekotelettene. Tørk dem godt, krydre til slutt med salt og pepper, og grill eller stek dem under grillen i 3 til 4 minutter på hver side, eller til de er medium rare.
- 44. Legg paprika og løk på tallerkenen; legg lammekotelettene oppå, og dryss over sitron- og persilleblandingen. Du vil ha "planlagte rester" av paprika og løk til neste kveld.





