Lamb Chops på en seng av paprikaer

Lamb Chops på en seng av paprikaer

oppskrift på saftige lammebiter servert på en seng av grillede paprika, perfekt for en smakfull middagsopplevelse. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer hakket persille
  • 2. 1 teskje revet sitronskall
  • 3. 1/4 teskje finhakket fersk hvitløk
  • 4. 1/3 kopp olivenolje
  • 5. 2 løk, tynne skiver
  • 6. 2 stk: grønn, rød og gul paprika, uten frø og kuttet i 1/4 tommers strimler
  • 7. Salt og nykvernet svart pepper
  • 8. 4 ribbeinslambeskiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland persille, sitronskall og hvitløk og sett til side som garnityr til lammekotelettene.
  2. 22. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne. Tilsett løk og kok forsiktig til de er gylne og brune (pass på at de ikke brenner seg). Tilsett paprika og fortsett å koke i omtrent 10 minutter, eller til de er møre, men fortsatt har litt sprøhet igjen. Krydre med salt og pepper.
  3. 33. Når løk og paprika er møre, stek lammekotelettene. Tørk dem godt, krydre til slutt med salt og pepper, og grill eller stek dem under grillen i 3 til 4 minutter på hver side, eller til de er medium rare.
  4. 44. Legg paprika og løk på tallerkenen; legg lammekotelettene oppå, og dryss over sitron- og persilleblandingen. Du vil ha "planlagte rester" av paprika og løk til neste kveld.