Grillet kyllingbryst fylt med skinke og Saga Blue

Grillet kyllingbryst fylt med skinke og Saga Blue

oppskrift på saftig grillet kyllingbryst fylt med skinke og saga blå ost, perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 hel benfri kyllingbryst med skinn (ca. 450 gram), delt i to
  • 2. 2 staver Saga Blue-ost (hver 2 x 1/2 x 1/2 tommer)
  • 3. 2 tynne skiver koked skinke (hver 4 x 4 tommer)
  • 4. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 5. 1 spiseskje fersk sitronsaft
  • 6. 2 spiseskje usaltet smør, delt i biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett en skarp paringskniv inn i den tykkere enden av hver kyllingbrysthalvdel og lag forsiktig en langsgående lomme, så bred som mulig uten å punktere sidene. Pakk hver Saga Blue-ostestav inn i en skinkeskive, og legg den i lommen. Sett pakkene i kyllinglommene og forsegle hver åpning godt med en trepinne. I en liten kjele varmer du opp Worcestershire-sausen og sitronsaften til akkurat kokepunktet, tar kjelen av varmen og surr inn smøret. Grill kyllingen, krydret med salt og pepper, på en oljet rist plassert omtrent 15 centimeter over glødende kull, og pensle den ofte med sausen. Stek i 12 minutter på hver side. (Ikke pensle kyllingen under de siste 2 minuttene av grilling, og kast eventuelle rester av sausen.)