Røstede søtpoteter med honning og kanel

Røstede søtpoteter med honning og kanel

oppskrift på ovnsbakte søtpoteter med honning og kanel. perfekt som sunn snacks eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 søtpoteter, skrellet og skåret i 1-tommers terninger
  • 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje, pluss litt til å dryppe over potetene etter koking
  • 1/4 kopp honning
  • 2 teskjeer malt kanel
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  3. 3Legg søtpotetene i ett lag på en stekeplate. Drypp over oljen, honningen, kanelen, saltet og pepperet. Stek i ovnen i 25 til 30 minutter, eller til de er møre.
  4. 4Ta søtpotetene ut av ovnen og legg dem på et serveringsfat. Drypp over litt ekstra jomfru olivenolje.