Ingefær BBQ-saus
Lær hvordan du lager en smakfull ginger bbq sauce med vår enkle oppskrift. Perfekt til grillmat og som marinade. Enkel å lage hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 spiseskje olivenolje
- 1/2 middels løk, hakket
- 2 spiseskjeer fersk revet ingefær
- 1/4 kopp hvit eddik
- 1 kopp adobo- eller grillketsaus
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1/2 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en stekepanne over middels lav varme. Surr løken til den er myk, ca. 5 til 7 minutter. Tilsett ingefær og kok i 1 minutt for å frigjøre aromaene.
- 2Tilsett eddik og la det småkoke til det er redusert til halvparten. Rør inn barbecue-saus, brunt sukker og pepper, og la det småkoke, av og til omrørt, til sausen tykner, ca. 15 minutter. Hell sausen i en blender og kjør den glatt.