Hello Fresh Mobile Banner
Kremfri kremmais

Kremfri kremmais

Lær hvordan du lager cremless cream corn med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til sommermåltider eller som en del av en sunn kosthold.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 10 øre hvit mais
  • 5 spiseskjeer usaltet smør
  • 1 liten gul løk, skrelt og hakket
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 2 teskjeer grovhakket fersk estragon

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell halvparten av maisen og fjern kornene fra bladene. Legg maisen i en blender og kast stilkene og bladene. Mos maisen med 1/3 kopp vann. Press puréen gjennom en fin sil og sett til side. Skrell den gjenværende maisen, kutt kornene av stilkene, og sett til side. Smelt 2 spiseskjeer av smøret i en stor, høysidepanne over middels varme. Tilsett løk, salt og pepper, og kok til løken begynner å mykne, ca. 10 minutter. Tilsett den reserverte maisen, salt og 1/2 kopp vann. Kok under omrøring av og til til maisen er nesten mør, ca. 7 minutter.
  2. 2I mellomtiden, overfør den siltede maispuréen til et dobbeltkoker satt over nesten kokende vann. Kok forsiktig, med hyppig omrøring, til væsken tykner til konsistensen av kremfløte, ca. 3 minutter. Krydre puréen med salt og pepper. Ta mais- og løkblandingen av varmen og rør inn maiskremen. Tilsett estragon og juster krydderet med salt og pepper etter behov.