Krydret kinakålsalat med korianderdressing
Lær hvordan du lager en smakfull og spicy napa-kål slaw med frisk koriander dressing, perfekt som forrett eller tilbehør til sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp riseddik (uten smakstilsetninger)
- 2 teskjeer sukker
- 1 teskje revet skrelt ingefær
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1 fersk serranosk chili, finhakket, med frø
- 1 liten hode Napa-kål (ca. 680 gram), kjernet og skåret på tvers i 1/2-tommers skiver
- 1 bunt vårløk, skivet
- 1/2 kopp grovhakket koriander
Fremgangsmåte
- 1Visp sammen eddik, sukker, ingefær, olje, chili og 1/2 teskje salt. Tilsett de resterende ingrediensene og vend godt. La det stå, og vend forsiktig av og til, i 10 minutter.
- 2Visp sammen eddik, sukker, ingefær, olje, chili og 1/2 teskje salt. Tilsett de resterende ingrediensene og vend godt. La det stå, og vend forsiktig av og til, i 10 minutter.