Hello Fresh Mobile Banner
Krydret kinakålsalat med korianderdressing

Krydret kinakålsalat med korianderdressing

Lær hvordan du lager en smakfull og spicy napa-kål slaw med frisk koriander dressing, perfekt som forrett eller tilbehør til sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp riseddik (uten smakstilsetninger)
  • 2 teskjeer sukker
  • 1 teskje revet skrelt ingefær
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 fersk serranosk chili, finhakket, med frø
  • 1 liten hode Napa-kål (ca. 680 gram), kjernet og skåret på tvers i 1/2-tommers skiver
  • 1 bunt vårløk, skivet
  • 1/2 kopp grovhakket koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Visp sammen eddik, sukker, ingefær, olje, chili og 1/2 teskje salt. Tilsett de resterende ingrediensene og vend godt. La det stå, og vend forsiktig av og til, i 10 minutter.
  2. 2Visp sammen eddik, sukker, ingefær, olje, chili og 1/2 teskje salt. Tilsett de resterende ingrediensene og vend godt. La det stå, og vend forsiktig av og til, i 10 minutter.