Hello Fresh Mobile Banner
Zucchini relish Wiley

Zucchini relish Wiley

oppskrift på zucchini relish wiley - en smakfull og enkel måte å bruke zucchini på, perfekt for sommeren og helår.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 pund squash, skrelt, delt i fire på langs, kjernet og hakket
  • 2 mellomstore løk, hakket
  • 1 middels rød paprika, hakket
  • 2 spiseskjeer salt
  • 1 ½ kopper sukker
  • 1 kopp vann
  • 1 kopp destillert hvit eddik
  • 1 teskje sellerifrø
  • 1 teskje nyrevet muskatnøtt
  • 1 teskje gurkemeie, hvis ønskelig
  • ½ teskje nykvernet svart pepper, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle rører du sammen zucchini, løk, paprika og salt til det er godt blandet. La grønnsakene stå kjølig, dekket, i minst 6 timer og opptil 1 dag. I en stor sil renner du av grønnsakene og skyller dem et par ganger under kaldt vann, og lar dem renne godt av. I en rustfri eller emaljert kjele blander du grønnsakene og de resterende ingrediensene og lar det koke opp. La sylten småkoke, rør av og til, i 10 minutter, og fordel den med en steril skje i 10 steriliserte, 8-unse (ca. 240 ml) glass av typen Mason (prosedyren følger). Hell resten av væsken over sylten og avkjøl helt. Tørk kantene på glassene med en fuktet klut og sett på lokk. Sylten holder seg, dekket og kjølig, i 2 måneder.
  2. 2I en stor bolle rører du sammen zucchini, løk, paprika og salt til det er godt blandet. La grønnsakene stå kjølig, dekket, i minst 6 timer og opptil 1 dag.
  3. 3I en stor sil renner du av grønnsakene og skyller dem et par ganger under kaldt vann.
  4. 4I en rustfri eller emaljert kjele blander du grønnsakene og de resterende ingrediensene og lar det koke opp. La sylten småkoke, rør av og til, i 10 minutter, og fordel den med en steril skje i 10 steriliserte, 8-unse glass av typen Mason (prosedyren følger). Hell resten av væsken over sylten og avkjøl helt. Tørk kantene på glassene med en fuktet klut og sett på lokk. Sylten holder seg, dekket og kjølig, i 2 måneder.
  5. 5For å sterilisere glass og krukker til sylting og konservering: Vask glassene i varmt såpevann og skyll dem i kokende vann. Legg glassene i en kjele og dekk dem med varmt vann. Kok opp vannet, dekket, og la glassene koke i 15 minutter fra det