Hello Fresh Mobile Banner
Sitron-Tabbouleh med saftig romanosalat

Sitron-Tabbouleh med saftig romanosalat

oppskrift på frisk lemon tabouli med sprø romaine, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp finmalt #1 bulgur
  • 1/4 kopp fersk sitronsaft
  • 2 kopper finhakkede tomater
  • 1/2 kopp tynne skivede vårløk
  • 2 klyper malt kanel
  • Salt og nykvernet pepper
  • 1/3 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 2 kopper finhakket flatbladpersille
  • 2 spiseskjeer skivede ferske mynteblader
  • Møre romaineblader

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser bulguren i en fin sil, skyll den under kaldt rennende vann, klem ut overflødig vann, og la den trekke i sitronsaften i 45 minutter. Bruk en gaffel til å løsne bulguren.
  2. 2I en bolle, bland sammen tomater, vårløk, kanel, og et par klyper salt og pepper. Drypp over olivenolje og vend forsiktig. Vend inn bulgur, persille og mynte, og bland godt. Sett i kjøleskapet, og rør om av og til.
  3. 3Smak til og juster krydderne med sitronsaft, salt og pepper. Server med sprø, innerste blader av romanosalat for å skje opp salaten.