Hello Fresh Mobile Banner
Hawaiisk kyllingkabobs

Hawaiisk kyllingkabobs

Lær hvordan du lager deilige hawaiian chicken kabobs med smaker av ananas og kokos. Perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer soyasaus
  • 3 spiseskjeer brunt sukker
  • 2 spiseskjeer sherry
  • 1 spiseskje sesamolje
  • 1/4 teskje malt ingefær
  • 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 8 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar – skåret i 5 cm biter
  • 1 (570 gram) boks ananasbiter, drenert
  • spyd

Fremgangsmåte

  1. 1Bland soyasaus, brunt sukker, sherry, sesamolje, ingefær og hvitløkspulver i en lav glassform. Rør kyllingbitene og ananasen inn i marinaden til de er godt dekket. Dekk til og la det marinere i kjøleskapet i minst 2 timer.
  2. 2Forvarm grillen til middels høy varme.
  3. 3Pensle grillristen lett med olje. Tre kylling og ananas vekselvis på spyd. Grill i 15 til 20 minutter, snu av og til, eller til kyllingjuicen er klar.