
Hawaiisk kyllingkabobs
Lær hvordan du lager deilige hawaiian chicken kabobs med smaker av ananas og kokos. Perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer soyasaus
- 3 spiseskjeer brunt sukker
- 2 spiseskjeer sherry
- 1 spiseskje sesamolje
- 1/4 teskje malt ingefær
- 1/4 teskje hvitløkspulver
- 8 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar – skåret i 5 cm biter
- 1 (570 gram) boks ananasbiter, drenert
- spyd
Fremgangsmåte
- 1Bland soyasaus, brunt sukker, sherry, sesamolje, ingefær og hvitløkspulver i en lav glassform. Rør kyllingbitene og ananasen inn i marinaden til de er godt dekket. Dekk til og la det marinere i kjøleskapet i minst 2 timer.
- 2Forvarm grillen til middels høy varme.
- 3Pensle grillristen lett med olje. Tre kylling og ananas vekselvis på spyd. Grill i 15 til 20 minutter, snu av og til, eller til kyllingjuicen er klar.