Hello Fresh Mobile Banner
Grillet, krydret biff av indrefilet med krydderblanding

Grillet, krydret biff av indrefilet med krydderblanding

Oppdag hvordan du lager saftig og smakfull grillet skinnfri biff med krydder. Perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 hvitløksfedd
  • 1 1/2 teskjeer kosher salt
  • 1 1/2 teskjeer paprika
  • 1 1/2 teskjeer malt spisskummen
  • 1 1/2 teskjeer malt koriander
  • 1 teskje svart pepper
  • 1/2 teskje malt kanel
  • En klype malt nellik
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1,02 kg skirt steak (2 biffer), hver delt i to på tvers
  • Spesialutstyr: en kullgrill og en pose med hardwood-kull, eller en gassgrill
  • Tilbehør: søtpotetsalat med sennepsvinaigrette, ruccola med sitron og olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Finhakk hvitløk og mos den til en pasta med kosher salt. Rør sammen krydderne i en bolle, og bland deretter inn hvitløk og olje til en pasta dannes. Tørk av biffen med papir, og gni den inn med pastaen. Mariner biffen i en lukket stor plastpose, oppbevar den kjølig, i minst 6 timer. Ta biffen ut av kjøleskapet og la den komme til romtemperatur, ca. 30 minutter. Mens biffen når romtemperatur, forbered grillen til koking. Hvis du bruker kullgrill, åpne ventene på bunnen av grillen, og tenn på kullene. Kullgrillen er varm når du kan holde hånden 5 tommer over risten i 1 til 2 sekunder. Hvis du bruker gassgrill, forvarm brennerne på høy varme, med lokket på, i 10 minutter, og reduser deretter varmen til middels høy. Grill biffen på en lett oljet grillrist, uten lokk, og snu den én gang, totalt 4 til 6 minutter for medium-rare. Skjær biffen diagonalt på tvers av fibrene i 1/4-tommers tykke skiver. Fordel søtpotetsalaten på 6 tallerkener, og legg deretter biff og ruccola oppå.
  2. 2Finhakk hvitløk og mos den til en pasta med kosher salt. Rør sammen krydderne i en bolle, og bland deretter inn hvitløk og olje til en pasta dannes. Tørk av biffen med papir, og gni den inn med pastaen. Mariner biffen i en lukket stor plastpose, oppbevar den kjølig, i minst 6 timer.
  3. 3Ta biffen ut av kjøleskapet og la den komme til romtemperatur, ca. 30 minutter.
  4. 4Mens biffen når romtemperatur, forbered grillen til koking. Hvis du bruker kullgrill, åpne ventene på bunnen av grillen, og tenn på kullene. Kullgrillen er varm når du kan holde hånden 5 tommer over risten i 1 til 2 sekunder. Hvis du bruker gassgr