
Langtidsstekt storfekjøtt med små grønnsaker
Lag en smakfull pot roast med babygrønnsaker. En enkel oppskrift for en deilig og saftig hovedrett som passer til hver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 3 til 5 pund storfekjøtt av høyrygg, trimmed for overflødig fett
- Salt med krydder og sitronpepper
- 1 løk, skrelt og delt i to
- 1 gulrot, hel
- 1 kopp storfebuljong med lavt natriuminnhold
- 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 2 hvitløksfedd, hele
- 1 kvist rosmarin
- 2 kvister timian
- 1 pund nye røde poteter
- 1 kopp babykarameller
- 1 kopp kokende eller perleløk
- 1 kopp baby squash, som patty pan og zucchini
- 1 kopp sjampinjong, uten stilker
- Kosher-salt
Fremgangsmåte
- 1Krydre steiken med krydret salt og sitronpepper etter smak. Legg løk og gulrot i bunnen av en 5 eller 6-liters crockpot. Plasser kjøttet oppå grønnsakene. Hell i buljong og Worcestershire-saus. Krydre med hvitløk, rosmarin og timian.
- 2Dekk til og still inn på lav varme. La det småkoke forsiktig i 5 til 6 timer. Fjern lokket og tilsett babygrønnsaker rundt steiken. Strø over krydret salt og la det koke under lokk på lav varme i ytterligere 1 til 1 ½ time.



