Langtidsstekt storfekjøtt med små grønnsaker

Langtidsstekt storfekjøtt med små grønnsaker

Lag en smakfull pot roast med babygrønnsaker. En enkel oppskrift for en deilig og saftig hovedrett som passer til hver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 3 til 5 pund storfekjøtt av høyrygg, trimmed for overflødig fett
  • Salt med krydder og sitronpepper
  • 1 løk, skrelt og delt i to
  • 1 gulrot, hel
  • 1 kopp storfebuljong med lavt natriuminnhold
  • 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 2 hvitløksfedd, hele
  • 1 kvist rosmarin
  • 2 kvister timian
  • 1 pund nye røde poteter
  • 1 kopp babykarameller
  • 1 kopp kokende eller perleløk
  • 1 kopp baby squash, som patty pan og zucchini
  • 1 kopp sjampinjong, uten stilker
  • Kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre steiken med krydret salt og sitronpepper etter smak. Legg løk og gulrot i bunnen av en 5 eller 6-liters crockpot. Plasser kjøttet oppå grønnsakene. Hell i buljong og Worcestershire-saus. Krydre med hvitløk, rosmarin og timian.
  2. 2Dekk til og still inn på lav varme. La det småkoke forsiktig i 5 til 6 timer. Fjern lokket og tilsett babygrønnsaker rundt steiken. Strø over krydret salt og la det koke under lokk på lav varme i ytterligere 1 til 1 ½ time.