Hello Fresh Mobile Banner
Siciliensk pølsesuppe

Siciliensk pølsesuppe

oppskrift på sicilian pølsesuppe med smakfulle ingredienser, perfekt for en varmende middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 teskje olivenolje
  • 225 gram italiensk pølse
  • 1 stor løk, hakket
  • 1/8 teskje fennikelfrø
  • 3 gulrøtter, skrellet og skivet
  • 2 stilker selleri, skivet
  • 1 (794 gram) boks knuste tomater
  • 1/4 kopp hakket fersk persille
  • 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
  • 4 kopper kyllingkraft
  • 1/2 kopp ditalini-pasta
  • salt og pepper etter smak
  • 1/2 kopp ferskrevet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stor gryte over middels varme. Rør inn pølse, løk og fennikelfrø, og kok til pølsen er brun, ca. 10 minutter. Tilsett gulrøtter og selleri, og fortsett å koke og røre til grønnsakene begynner å få farge, ca. 5 minutter. Rør inn tomater, persille, basilikum og kyllingbuljong. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke i 20 minutter, til grønnsakene er møre.
  2. 2Rør inn pasta, salt og pepper, og kok til pastaen er al dente, ytterligere 10 minutter. Server med revet parmesan på toppen.