
Siciliensk pølsesuppe
oppskrift på sicilian pølsesuppe med smakfulle ingredienser, perfekt for en varmende middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 teskje olivenolje
- 225 gram italiensk pølse
- 1 stor løk, hakket
- 1/8 teskje fennikelfrø
- 3 gulrøtter, skrellet og skivet
- 2 stilker selleri, skivet
- 1 (794 gram) boks knuste tomater
- 1/4 kopp hakket fersk persille
- 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
- 4 kopper kyllingkraft
- 1/2 kopp ditalini-pasta
- salt og pepper etter smak
- 1/2 kopp ferskrevet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenoljen i en stor gryte over middels varme. Rør inn pølse, løk og fennikelfrø, og kok til pølsen er brun, ca. 10 minutter. Tilsett gulrøtter og selleri, og fortsett å koke og røre til grønnsakene begynner å få farge, ca. 5 minutter. Rør inn tomater, persille, basilikum og kyllingbuljong. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke i 20 minutter, til grønnsakene er møre.
- 2Rør inn pasta, salt og pepper, og kok til pastaen er al dente, ytterligere 10 minutter. Server med revet parmesan på toppen.