
Rødkålssalat II
oppskrift på rødkålssalat ii - en frisk og smakfull rett som passer perfekt til enhver anledning. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp rapsolje
- 2/3 kopp rødvinseddik
- 1 spiseskje hvitt sukker
- 1 teskje salt
- 1 teskje krydret salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 1/4 teskje løkpulver
- 1 hode rødkål, kjernet og revet
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, bland rapsolje, rødvinseddik, sukker, salt, krydder-salt, pepper og løkpulver. Legg kålen i en stor glassbolle. Hell dressingen over kålen, og vend godt slik at det blir jevnt fordelt. Dekk til, og sett i kjøleskapet i 8 timer eller over natten, og rør om av og til. Sil av før servering.