Rødkålssalat II

Rødkålssalat II

oppskrift på rødkålssalat ii - en frisk og smakfull rett som passer perfekt til enhver anledning. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp rapsolje
  • 2/3 kopp rødvinseddik
  • 1 spiseskje hvitt sukker
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje krydret salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1/4 teskje løkpulver
  • 1 hode rødkål, kjernet og revet

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, bland rapsolje, rødvinseddik, sukker, salt, krydder-salt, pepper og løkpulver. Legg kålen i en stor glassbolle. Hell dressingen over kålen, og vend godt slik at det blir jevnt fordelt. Dekk til, og sett i kjøleskapet i 8 timer eller over natten, og rør om av og til. Sil av før servering.