
Tortellini-suppe
oppskrift på tortellini chowder - en kremet og smakfull suppe med tortellini. perfekt for en rask middag eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/3 kopp hakket løk
- 1/2 kopp hakket rød paprika
- 1/3 kopp hakket grønn chili
- 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
- 1 jalapeño, uten frø og i terninger
- 1 spiseskje margarin
- 3 kopper grønnsaksbuljong
- 2 kopper skrelte og terningkuttede poteter
- 1 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje salt
- 1/8 teskje malt svart pepper
- 1/8 teskje malt rød pepper
- 2 kopper tortellini med ost
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1 (425 gram) boks med hel mais, drenert
- 1 pint (ca. 470 ml) halv-og-halv-fløte
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte over middels varme, kok løk, paprika, chilipepper, hvitløk og jalapeño i margarin til de er møre, men ikke brune, i ca. 5 minutter.
- 2Rør inn buljong, poteter, spisskummen, salt, pepper og rød pepper. Kok opp, reduser deretter varmen og la det småkoke i omtrent 20 minutter, til potetene er akkurat møre.
- 3I mellomtiden, kok opp en stor gryte med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet og sett til side.
- 4I en liten bolle, rør sammen melk og vegetabilsk olje. Hell det i suppen, øk varmen til middels, og kok til den tykner og bobler. Rør inn mais, halvparten og halvparten, samt tortellini, og varm opp. Server.