
Baconsnurrer som forrett
oppskrift på bacon appetizer crescents – perfekt for forretter og små måltider. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (ca. 225 g) PHILADELPHIA kremost, myknet
- 8 skiver OSCAR MAYER bacon, kokt og smuldret
- 1/3 kopp revet KRAFT Parmesanost
- 1/4 kopp finhakket løk
- 2 ss hakket fersk persille
- 1 ss melk
- 2 pakker (ca. 225 g hver) ferdigkjølte crescent-deig
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Bland alle ingrediensene unntatt butterdeigen.
- 3Del hver boks med butterdeig i 8 trekanter; kutt hver trekant på langs i to. Smør hver deigtrekant med 1 generøs teskje kremostblanding; rull opp, med den korte siden av trekanten først. Plasser dem med spissene ned på et stekebrett.
- 4Stek i 12 til 15 minutter, eller til de er gyldne. Server varme.