Baconsnurrer som forrett

Baconsnurrer som forrett

oppskrift på bacon appetizer crescents – perfekt for forretter og små måltider. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (ca. 225 g) PHILADELPHIA kremost, myknet
  • 8 skiver OSCAR MAYER bacon, kokt og smuldret
  • 1/3 kopp revet KRAFT Parmesanost
  • 1/4 kopp finhakket løk
  • 2 ss hakket fersk persille
  • 1 ss melk
  • 2 pakker (ca. 225 g hver) ferdigkjølte crescent-deig

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland alle ingrediensene unntatt butterdeigen.
  3. 3Del hver boks med butterdeig i 8 trekanter; kutt hver trekant på langs i to. Smør hver deigtrekant med 1 generøs teskje kremostblanding; rull opp, med den korte siden av trekanten først. Plasser dem med spissene ned på et stekebrett.
  4. 4Stek i 12 til 15 minutter, eller til de er gyldne. Server varme.