Marinerte kamskjell innpakket i bacon

Marinerte kamskjell innpakket i bacon

oppskrift på marinerte kamskjell innbakt i bacon, enkel å lage og perfekt som forrett eller forrettsnasjon. smakfull og elegant rett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp lønnesirup
  • 2. 1/4 kopp lavsodium soyasaus
  • 3. 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 4. 12 store sjøscallops, delt i to
  • 5. 12 skiver røkt bacon, delt i to
  • 6. 24 tannpirkere
  • 7. 2 spiseskjeer brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen lønnesirup, soyasaus og Dijon-sennep i en bolle til det er jevnt. Tilsett kamskjellene, og vend dem forsiktig slik at de blir dekket av marinaden. Dekk bollen med plastfolie, og la dem marinere i minst én time.
  2. 22. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Legg et stekebrett med høye kanter med aluminiumsfolie.
  3. 33. Fordel baconbitene på stekebrettet slik at de ikke overlapper. Stek i den forvarmede ovnen til noe av fettet har blitt utløst fra baconet; baconet skal fortsatt være veldig mykt og fleksibelt, omtrent 8 minutter. Ta baconet ut av stekebrettet og tørk det med kjøkkenpapir for å fjerne overflødig fett. Hell av eller tørk bort fett fra stekebrettet.
  4. 44. Pakk hver kamskjellbit inn i en bit bacon, og fest med en tannpirker. Legg dem på stekebrettet. Strø over brunt sukker på kamskjellene.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til kamskjellene er ugjennomsiktige og baconet er sprøtt, ca. 10–15 minutter, og snu dem en gang underveis.