
Marinerte oliven med mandarintre og rosmarin
oppskrift på marinerte oliven med mandarintre og rosmarin, perfekt som forrett eller snack. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund assorterte oliven (som Kalamata, Gaeta og picholine)
- 2. 1 liten mandarin, delt i 4 båter, hver båt tynnhakket på tvers
- 3. 1 spiseskje grovhakket fersk rosmarin
- 4. 1 teskje fennikelfrø, lett knust
- 5. 1 teskje korianderfrø, lett knust
- 6. 1/8 teskje tørket knust rød pepper
Fremgangsmåte
- 11. Sil av oliven hvis de ligger i lake. Bland alle ingrediensene godt. Dekk til og sett i kjøleskapet i 2 dager, vend og rist flere ganger underveis. Forbered gjerne i forveien: Kan lages opptil 5 dager før servering. Oppbevares i kjøleskapet. Overfør olivenblandingen til en bolle og server.
- 22. Sil av oliven hvis de ligger i lake. Bland alle ingrediensene godt. Dekk til og sett i kjøleskapet i 2 dager, vend og rist flere ganger underveis. Forbered gjerne i forveien: Kan lages opptil 5 dager før servering. Oppbevares i kjøleskapet. Overfør olivenblandingen til en bolle og server.