Peanøttsmør- og godterifylte zeppole

Peanøttsmør- og godterifylte zeppole

oppskrift på peanut butter candy-filled zeppole, en søt og smakfull dessert med kremfyll og sprø deig. perfekt for fest og helg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 8 spiseskjeer (1 stang) usaltet smør, romtemperert
  • 1/4 teskje fint salt
  • 2 spiseskjeer sukker, pluss 2 spiseskjeer til å drysse med
  • 1/2 kopp eplejuice
  • 1 kopp mel
  • 4 egg, romtempererte
  • Rapsolje til steking
  • 1 kopp peanøttsmør- og sjokoladekarameller, for eksempel Reese's Pieces, frosne
  • 1 spiseskje kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bland smør, salt, 2 spiseskjeer sukker, eplejuice og 1/2 kopp vann i en middels kjele. Kok opp over middels varme. Ta kjelen av varmen, rør inn melet; deretter setter du kjelen tilbake på varmen og koker, mens du rører kontinuerlig, til blandingen former en ball, omtrent 2 minutter. Overfør den kokte melet til en middels bolle. Bruk en elektrisk håndmikser på lav hastighet, og tilsett eggene ett om gangen, og sørg for at hvert egg er helt innarbeidet før du tilsetter det neste. Pisk til glatt. Hvis du ikke skal steke med en gang, dekk bollen med plastfolie og oppbevar den i kjøleskapet.
  3. 3Hell nok olje i en stor stekepanne til å dekke ca. 5 cm dypt. Varm opp over middels varme til oljen viser 180 grader Celsius på et frityrtermometer. Bruk en liten iskremkopp eller to små skjeer, og ta ut 1 spiseskje deig. Trykk inn to frosne godterier i midten av deigen. Jevne ut deigen over godteriene slik at de er helt dekket. Forsiktig, slipp den fylte deigen ned i den varme oljen. Stek i porsjoner, og snu zeppole én eller to ganger, til de er gylne og puffet opp, ca. 5 minutter. La dem renne av på kjøkkenpapir.
  4. 4Bland de resterende 2 spiseskjeene sukker og kanel i en liten bolle. Vend de stekte zeppolene i kanel-sukkeret. Anrett på et fat og server umiddelbart.