Søtpotet- og pulled pork-salat

Søtpotet- og pulled pork-salat

Lær hvordan du lager en smakfull søtpotet og pulled pork salat. Perfekt for en lett og mettende hovedrett med friske ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Svineknoke
  • 4 søtpoteter, mellomstore, kuttet i 2,5 cm terninger
  • 170 gram pulled barbecue-svinekjøtt
  • 2 grillede maiskolber, avskåret fra kornet
  • 2 ss koriander, grovhakket
  • 2 vårløk, hakket, kun den grønne delen
  • 1/2 kopp rødløk, hakket
  • Queso Fresca
  • 1 ½ kopp din favoritt-barbecue-saus
  • 1/4 kopp risvineddik
  • 1/2 kopp vann
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ss chipotle-pepper i adobo, finhakket
  • Salt og pepper
  • 1 stor hvit løk
  • 1/2 kopp kulturmelk
  • 1 kopp mel
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre en svinebog med barbecue-krydder. La den stå i en time. Røyk svinebogen i omtrent 4 timer eller til den har en indre temperatur på 160 grader. Avkjøl og riv kjøttet i hånden. Sett til side til du skal lage salat.
  2. 2Skrell, kutt og krydre søtpotetene med salt, pepper og vegetabilsk olje. Stek søtpotetene i en ovn på 190 grader til de er brune og møre (ca. 30 minutter). La dem avkjøle til romtemperatur. Stek maiskolben i en ovn på 190 grader til den er lett brunet. Avkjøl og skjær av kornet.
  3. 3Barbecue-vinaigrette: Visp alle ingrediensene sammen.
  4. 4Friterte smørmelk-løkker: Bløtlegg løkene i smørmelk i en halv time. Bland mel med salt og pepper. Sil av løkene og vend dem i melet. Friter løkene i vegetabilsk olje til de er sprø og gyldne. Bruk de friterte løkene til pynt.
  5. 5Bland alle ingrediensene sammen, smak til og juster krydderet. Pynt med queso fresco og de friterte løkene. Server umiddelbart.