Karamell- og sjokoladeeclairs

Karamell- og sjokoladeeclairs

Lær hvordan du lager deilige karamell sjokolade eclairs. En perfekt dessert for alle som elsker søt bakst med rik smak av karamell og sjokolade.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 10
bakeverk

Ingredienser

  • 12 tomme éclairskaller
  • 2 kopper karamellkrem til bakverk, avkjølt
  • 1 kopp sjokoladeganache, romtemperert

Fremgangsmåte

  1. 1Med en liten paringkniv, stikk et lite hull i hver ende av hver eclair. Fyll en sprøytepose med små, rette tupper med paspaturkrem. Sett tuppen inn i ett hull i en eclair og trykk forsiktig for å fylle. Sett tuppen i det andre hullet og gjenta. Gjør dette med alle eclairene til alle er fylt. Bruk en liten, avsatt slikkepott til å glasere hver eclair med sjokoladganache. La ganachen sette seg før servering.