Fylte egg
Lær hvordan du lager deilige deviled eggs med denne enkle oppskriften. Perfekt for forrett eller fest. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 6 store egg
- 1/4 kopp majones
- 1 1/2 spiseskje søt sylteagurk relish
- 1 teskje gul sennep
- Salt og pepper
- Paprika, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Legg eggene i en middels stor kjele med vann som dekker, og kok opp. Ta kjelen av varmen, dekk den til, og la eggene stå i 20 minutter. Hell av det varme vannet og fyll kjelen med kaldt vann. Knekk eggeskallene over hele og la eggene ligge i det kalde vannet i 5 minutter. Skrell eggene, dekk dem til og sett dem i kjøleskapet i minst 1 time.
- 3Del eggene på langs. Fjern forsiktig eggeplommene og legg dem i en liten bolle. Mos eggeplommene med en gaffel, og rør inn majones, søt sylteagurk og gul sennep. Krydre med salt og pepper. Bruk en teskje til å fylle hver eggehvitehalvdel med blandingen. Strø over paprika.
- 4Kokks tips: Med denne metoden for hardkokte egg unngår du grønt i eggeplommene!