London Broil med grønn pepperkornsmør
oppskriften på london broil med grønn pepperrotsmør er perfekt for en smakfull og saftig hovedrett. enkel å lage og passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper tørr rødvin
- 1 kopp olivenolje
- 2 vårløk, finhakket
- 5 hvitløksfedd, finhakket
- 1 1/2 teskje salt
- 3/4 teskje knuste svarte pepperkorn
- 3/4 teskje tørket sennep
- 3/4 teskje tørket timian
- 9 persillekvister
- 2 laurbærblader
- Én (5 1/2 til 6 pund) ytrefilet av storfe, ca. 5 cm tykk
- 1 stang (1/2 kopp) usaltet smør, myknet
- 1/4 kopp hakket fersk persille
- 1 spiseskje sylteagurkefylte grønne pepperkorn (tilgjengelig i spesialbutikker)
- 1 teskje fersk sitronsaft
- 1/2 teskje Dijon-sennep, eller etter smak
- Worcestershire-saus etter smak
- 1 1/2 spiseskje knuste svarte pepperkorn
- Salt
Fremgangsmåte
- 1Lag marinaden: I en stor bolle blander du alle ingrediensene. Tilsett biffen, og sørg for at den blir dekket godt av marinaden. La den marinere, dekket og avkjølt, og snu den av og til, i minst 2 timer eller over natten. (MERK: Kan forberedes på forhånd)
- 2Lag grønn pepperkorn-smør: I en foodprocessor utstyrt med metallblad blander du alle ingrediensene til pepperkorn-smøret til det er godt blandet. Overfør smøret til en bolle og sett det i kjøleskapet, dekket, i minst 1 time eller over natten. (MERK: Kan forberedes på forhånd)
- 3Sil av kjøttet, tørk det godt, og trykk de knuste svarte pepperkornene inn i kjøttet. La kjøttet hvile i 30 minutter, krydre det med salt, og grill det over glødende kull i 8 til 10 minutter på hver side for å oppnå sjeldent kjøtt. Overfør kjøttet til et skjærebrett, pensle det med noe av grønn pepperkorn-smøret, og la det hvile i 15 minutter. Skjær London broil i tynne skiver på tvers av fibrene i en vinkel på 45 grader, og fordel mer av smøret over skivene.