London Broil med grønn pepperkornsmør

London Broil med grønn pepperkornsmør

oppskriften på london broil med grønn pepperrotsmør er perfekt for en smakfull og saftig hovedrett. enkel å lage og passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper tørr rødvin
  • 1 kopp olivenolje
  • 2 vårløk, finhakket
  • 5 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 1/2 teskje salt
  • 3/4 teskje knuste svarte pepperkorn
  • 3/4 teskje tørket sennep
  • 3/4 teskje tørket timian
  • 9 persillekvister
  • 2 laurbærblader
  • Én (5 1/2 til 6 pund) ytrefilet av storfe, ca. 5 cm tykk
  • 1 stang (1/2 kopp) usaltet smør, myknet
  • 1/4 kopp hakket fersk persille
  • 1 spiseskje sylteagurkefylte grønne pepperkorn (tilgjengelig i spesialbutikker)
  • 1 teskje fersk sitronsaft
  • 1/2 teskje Dijon-sennep, eller etter smak
  • Worcestershire-saus etter smak
  • 1 1/2 spiseskje knuste svarte pepperkorn
  • Salt

Fremgangsmåte

  1. 1Lag marinaden: I en stor bolle blander du alle ingrediensene. Tilsett biffen, og sørg for at den blir dekket godt av marinaden. La den marinere, dekket og avkjølt, og snu den av og til, i minst 2 timer eller over natten. (MERK: Kan forberedes på forhånd)
  2. 2Lag grønn pepperkorn-smør: I en foodprocessor utstyrt med metallblad blander du alle ingrediensene til pepperkorn-smøret til det er godt blandet. Overfør smøret til en bolle og sett det i kjøleskapet, dekket, i minst 1 time eller over natten. (MERK: Kan forberedes på forhånd)
  3. 3Sil av kjøttet, tørk det godt, og trykk de knuste svarte pepperkornene inn i kjøttet. La kjøttet hvile i 30 minutter, krydre det med salt, og grill det over glødende kull i 8 til 10 minutter på hver side for å oppnå sjeldent kjøtt. Overfør kjøttet til et skjærebrett, pensle det med noe av grønn pepperkorn-smøret, og la det hvile i 15 minutter. Skjær London broil i tynne skiver på tvers av fibrene i en vinkel på 45 grader, og fordel mer av smøret over skivene.