Neelys' Barbeque Nachos

Neelys' Barbeque Nachos

Lær hvordan du lager deilige barbeque nachos inspirert av neelys. Perfekt for en smakfull forrett eller kveldsmat med venner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pose tortilla chips
  • 1/2 kopp Neely’s Barbecue-krydder, oppskrift følger
  • 170 gram hakket svinekjøtt, storfekjøtt eller kylling
  • 4 gram Neely’s Barbecue-saus, oppskrift følger
  • 4 gram nacho-ost, smeltet
  • Én boks på 4 gram med skivede jalapeños, drenert
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1 1/2 kopper paprika
  • 3 3/4 spiseskjeer løkpulver
  • 2 kopper ketchup
  • 1 kopp vann
  • 1/2 kopp eplecidereddik
  • 5 spiseskjeer lyst brunt sukker
  • 5 spiseskjeer sukker
  • 1/2 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 1/2 spiseskje løkpulver
  • 1/2 spiseskje malt sennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss Worcestershire-saus

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Legg tortilla chips i en haug på et serveringsfat. Strø over Neely's Seasoning. Fordel hakket svinekjøtt, storfekjøtt eller kylling oppå chipsene. Strø mer krydder over, og hell Neely's Barbecue Sauce over kjøttet. Topp med smeltet nacho-ost.
  3. 3Dryss lett over mer Neely's Barbecue Seasoning på osten. Topp med jalapeños for ekstra krydder.
  4. 4Bland alle ingrediensene godt sammen.
  5. 5I en stor kjele, kombiner alle ingrediensene og rør godt. Kok opp, reduser varmen og la det småkoke. Kokes uten lokk, med jevne mellomrom røring hver 15. minutt, i 1 time og 15 minutter.