Rask og enkel Eggs Benedict
lær hvordan du lager en enkel og rask eggs benedict til frokost eller brunch. perfekt for en smakfull start på dagen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 4 skiver kanadisk bacon
- 2. 1 teskje hvit eddik
- 3. 4 egg
- 4. 1 kopp smør
- 5. 3 eggeplommer
- 6. 1 spiseskje kremfløte
- 7. 1 klype malt cayennepepper
- 8. 1/2 teskje salt
- 9. 1 spiseskje sitronsaft
- 10. 4 engelske muffins, delt og ristet
Fremgangsmåte
- 11. I en stekepanne over middels høy varme, stek den kanadiske baconen på hver side til den er jevnt brunet.
- 22. Fyll en stor kjele med omtrent 7,5 cm vann, og kok opp. Hell i eddiken. Bryt forsiktig de 4 eggene i vannet, og kok i 2 til 3 minutter, til eggehvitene er stivnet men plommene fortsatt er myke. Ta opp eggene med en hullsleiv.
- 33. I mellomtiden, smelt smøret til det begynner å boble i en liten panne eller i mikrobølgeovnen. Ta det av varmen før smøret blir brunt.
- 44. I en blender eller stor foodprocessor, kjør eggeplommene, kremfløten, cayennepepperet og saltet til det er jevnt. Tilsett halvparten av det varme smøret i en tynn, jevn strøm, langsomt nok til at det blander seg inn i minst samme tempo som du heller det i. Bland inn sitronsaften med samme metode, deretter resten av smøret.
- 55. Plasser åpne engelskmuffins på serveringsfat. Topp med én skive kanadisk bacon og ett posjert egg. Hell over kremsausen, og server umiddelbart.