Rask og enkel Eggs Benedict

Rask og enkel Eggs Benedict

lær hvordan du lager en enkel og rask eggs benedict til frokost eller brunch. perfekt for en smakfull start på dagen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 4 skiver kanadisk bacon
  • 2. 1 teskje hvit eddik
  • 3. 4 egg
  • 4. 1 kopp smør
  • 5. 3 eggeplommer
  • 6. 1 spiseskje kremfløte
  • 7. 1 klype malt cayennepepper
  • 8. 1/2 teskje salt
  • 9. 1 spiseskje sitronsaft
  • 10. 4 engelske muffins, delt og ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stekepanne over middels høy varme, stek den kanadiske baconen på hver side til den er jevnt brunet.
  2. 22. Fyll en stor kjele med omtrent 7,5 cm vann, og kok opp. Hell i eddiken. Bryt forsiktig de 4 eggene i vannet, og kok i 2 til 3 minutter, til eggehvitene er stivnet men plommene fortsatt er myke. Ta opp eggene med en hullsleiv.
  3. 33. I mellomtiden, smelt smøret til det begynner å boble i en liten panne eller i mikrobølgeovnen. Ta det av varmen før smøret blir brunt.
  4. 44. I en blender eller stor foodprocessor, kjør eggeplommene, kremfløten, cayennepepperet og saltet til det er jevnt. Tilsett halvparten av det varme smøret i en tynn, jevn strøm, langsomt nok til at det blander seg inn i minst samme tempo som du heller det i. Bland inn sitronsaften med samme metode, deretter resten av smøret.
  5. 55. Plasser åpne engelskmuffins på serveringsfat. Topp med én skive kanadisk bacon og ett posjert egg. Hell over kremsausen, og server umiddelbart.