
Kyllingwok
Lær hvordan du lager en smakfull chicken stir-fry med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og sunn middag. Følg vår oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer mørk sesamolje, delt
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 900 gram kyllingbryst, uten skinn og bein
- 1 hode brokkoli, stilker fjernet
- 1 dusin sopp, skivet
- 3 gulrøtter, skrelt og juliennekuttet
- 1/4 pund grønne bønner, i terninger
- 1 hode bok choy, hakket
- 2 til 3 spiseskjeer teriyakisaus
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp 1 spiseskje olje i en stekepanne over middels varme. Tilsett hvitløk og rør om. Legg kyllingen i pannen og brun den i 4 minutter på hver side. Ta den ut av pannen, skjær den i strimler, og sett til side.
- 3Varm opp den gjenværende spiseskjeen med olje i en wok over høy varme. Tilsett grønnsakene og teriyakisausen. Rør raskt om til grønnsakene begynner å bli myke. Tilsett kyllingstrimlene, bland godt og la det koke i 2 til 3 minutter. Server umiddelbart.