
Rødbetsalat med fetaost
oppskrift på en frisk og smakfull mintet rødbetsalat, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund rødbeter
- 1 kvart saltet vann
- 3 spiseskjeer smør
- 3 spiseskjeer fersk hakket mynte
- 1 spiseskje sitronsaft
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje pepper
Fremgangsmåte
- 1Legg rødbetene i kokende vann som er tilsatt 1 spiseskje salt. La det koke opp igjen, skru ned varmen, og kok forsiktig til rødbetene er møre, omtrent 30 til 40 minutter.
- 2Ta dem av varmen og la rødbetene avkjøles helt i kokevannet før du heller av vannet. Kast vannet, og bruk tørkepapir til å gripe rundt rødbetene og skrelle dem. Skjær rødbetene i båter.
- 3Varm smøret i en liten kjele, tilsett rødbetene og la dem koke i noen minutter før du tilsetter mynten. Rist kjelen slik at rødbetene blir godt dekket. Tilsett sitronsaften samt salt og pepper.