Rødbetsalat med fetaost

Rødbetsalat med fetaost

oppskrift på en frisk og smakfull mintet rødbetsalat, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund rødbeter
  • 1 kvart saltet vann
  • 3 spiseskjeer smør
  • 3 spiseskjeer fersk hakket mynte
  • 1 spiseskje sitronsaft
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Legg rødbetene i kokende vann som er tilsatt 1 spiseskje salt. La det koke opp igjen, skru ned varmen, og kok forsiktig til rødbetene er møre, omtrent 30 til 40 minutter.
  2. 2Ta dem av varmen og la rødbetene avkjøles helt i kokevannet før du heller av vannet. Kast vannet, og bruk tørkepapir til å gripe rundt rødbetene og skrelle dem. Skjær rødbetene i båter.
  3. 3Varm smøret i en liten kjele, tilsett rødbetene og la dem koke i noen minutter før du tilsetter mynten. Rist kjelen slik at rødbetene blir godt dekket. Tilsett sitronsaften samt salt og pepper.