B.B.Q. Vaktel

B.B.Q. Vaktel

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull b.b.q. quail, perfekt som forrett eller liten hovedrett. Enkel oppskrift med trinnvise instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer skivet hvitløk
  • 10 kvist timian
  • 8 benfrie vaktler (vingetuppene fjernet, vingene lagt under, lårspissene fjernet, kjøttet skjøvet tilbake)
  • Kosher-salt
  • Nykvernet svart pepper
  • B.B.Q.-saus etter eget ønske

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, knus hvitløk og timian med baksiden av en skje. Krydre vaktel med litt salt og pepper, og gni den inn med hvitløk og timian. La det marinere i 1 time i kjøleskapet.
  2. 2Forvarm ovnen til 190°C (375°F).
  3. 3Pensle begge sider av vaktelen med BBQ-saus. Legg vaktelen på en rist i en ildfast form. Stek i 15 minutter.
  4. 4Ta vaktelen ut av ovnen og skru på grillen. Pensle vaktelen med mer saus. Sett vaktelen under grillen for å få en brent overflate, ca. 6 minutter. Vend den for å brenne begge sider.