Grillede kamskjell med sitrusaktig salsa verde

Grillede kamskjell med sitrusaktig salsa verde

Oppdag hvordan du lager deilige grillede kamskjell med frisk sitron- og salsa verde. En enkel og smakfull forrett som passer perfekt til sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje, pluss litt mer til grilling
  • 12 store sjøscallops, side muskel fjernet
  • Koshersalt, nykvernet pepper
  • Sitronaktig salsa verde

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered grillen til middels høy varme; pensle risten med olje. Vend scampiene i 2 spiseskjeer olje på et bakepapir; krydre med salt og pepper. Bruk en fiskespade eller hendene, og legg scampiene på grillen med den flate siden ned. Grill, vend av og til, til de er lett brent og akkurat gjennomkokte, omtrent 2 minutter på hver side. Server scampiene med et lag Lemony Salsa Verde.
  2. 2Forbered grillen til middels høy varme; pensle risten med olje. Vend scampiene i 2 spiseskjeer olje på et bakepapir; krydre med salt og pepper. Bruk en fiskespade eller hendene, og legg scampiene på grillen med den flate siden ned. Grill, vend av og til, til de er lett brent og akkurat gjennomkokte, omtrent 2 minutter på hver side. Server scampiene med et lag Lemony Salsa Verde.