Kjøttkrydder for grill og marinering

Kjøttkrydder for grill og marinering

lær hvordan du lager en enkel og smakfull beef spice rub for å heve smaken på biffen din. perfekt krydderblanding for grill- og stekemiddager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer spisskummenfrø
  • 2 spiseskjeer svarte pepperkorn
  • 1 ½ spiseskje paprika (ikke sterk)
  • 1 spiseskje kosher-salt
  • 1 (2 tommer) bit kanelstang
  • 2 teskjeer hele allehånde
  • 1 teskje rød pepperflak med sterk varme
  • Utstyr: en elektrisk kaffekvern eller krydderkvern

Fremgangsmåte

  1. 1Rist spisskummen i en tørr liten, tung panne over middels varme, og rist ofte i pannen til den er duftende og en liten nyanse mørkere, ca. 2 minutter. La den avkjøle, og mal deretter fint sammen med de resterende ingrediensene i en kvern.
  2. 2Rist spisskummen i en tørr liten, tung panne over middels varme, og rist ofte i pannen til den er duftende og en liten nyanse mørkere, ca. 2 minutter. La den avkjøle, og mal deretter fint sammen med de resterende ingrediensene i en kvern.