
Kjøttkrydder for grill og marinering
lær hvordan du lager en enkel og smakfull beef spice rub for å heve smaken på biffen din. perfekt krydderblanding for grill- og stekemiddager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer spisskummenfrø
- 2 spiseskjeer svarte pepperkorn
- 1 ½ spiseskje paprika (ikke sterk)
- 1 spiseskje kosher-salt
- 1 (2 tommer) bit kanelstang
- 2 teskjeer hele allehånde
- 1 teskje rød pepperflak med sterk varme
- Utstyr: en elektrisk kaffekvern eller krydderkvern
Fremgangsmåte
- 1Rist spisskummen i en tørr liten, tung panne over middels varme, og rist ofte i pannen til den er duftende og en liten nyanse mørkere, ca. 2 minutter. La den avkjøle, og mal deretter fint sammen med de resterende ingrediensene i en kvern.
- 2Rist spisskummen i en tørr liten, tung panne over middels varme, og rist ofte i pannen til den er duftende og en liten nyanse mørkere, ca. 2 minutter. La den avkjøle, og mal deretter fint sammen med de resterende ingrediensene i en kvern.


