
Hunt'sandreg; Tomat- og bacon-tortellini
oppskrift på hunt'sandreg; tomat og bacon tortellini - en smakfull og enkel rett med ferske ingredienser, perfekt for en rask middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 skiver bacon, kuttet i 1,3 cm biter
- 1 ss finhakket fersk hvitløk
- 1 boks (414 g) Hunt's® hakkede tomater med basilikum, hvitløk og oregano, udrent
- 1 boks (227 g) Hunt's® tomatsaus med basilikum, hvitløk og oregano
- 2,5 dl vann
- 1 pakke (454 g) frossen ostetortellini
- 1/2 kopp kremost med gressløk og løk
- 1 kopp frosne erter
- Nykvernet svart pepper, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Stek bacon i en stor kjele eller en nederlandsk ovn på middels-lav varme til den er sprø. Ta baconen ut av pannen, la den renne av og kast alt unntatt 1 spiseskje av fettet. Tilsett hvitløk i fettet; kok i 30 sekunder eller til det begynner å dufte.
- 2Tilsett uavrenne tomater, tomatsaus og vann; rør om. Kok opp på høy varme; rør inn tortellini. La det koke opp igjen; dekk til og la det småkoke på middels-lav varme i 6 minutter, eller til tortellini er møre, og rør forsiktig etter 3 minutter.
- 3Tilsett kremost; rør til den er helt smeltet. Rør inn bacon og erter. La det koke opp igjen; la det småkoke i 2 minutter. Krydre rikelig med pepper, hvis ønskelig.