
Ristede reddiker
oppskrift på ovnsbakte reddiker, en enkel og deilig rett som passer perfekt som forrett eller tilbehør. lær hvordan du lager dem steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 unser reddiker
- 2 spiseskjeer olivenolje
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 1/2 sitron, saftet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 2Del reddikene i to på langs og legg dem i en bolle. Vend dem med olivenolje og krydre med salt og pepper.
- 3Overfør reddikene til det forberedte stekebrettet og stek til de er møre og litt gylne, ca. 20 minutter. Drypp over sitronsaften og server umiddelbart.