Ristede reddiker

Ristede reddiker

oppskrift på ovnsbakte reddiker, en enkel og deilig rett som passer perfekt som forrett eller tilbehør. lær hvordan du lager dem steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 unser reddiker
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1/2 sitron, saftet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 2Del reddikene i to på langs og legg dem i en bolle. Vend dem med olivenolje og krydre med salt og pepper.
  3. 3Overfør reddikene til det forberedte stekebrettet og stek til de er møre og litt gylne, ca. 20 minutter. Drypp over sitronsaften og server umiddelbart.