Verdens beste grillribber

Verdens beste grillribber

oppskrift på de mest smakfulle og møre barbecue ribs du noen gang har laget. perfekt for sommergrilling eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 2 spiseskjeer chilipulver
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 1 teskje tørket oregano
  • 1/2 teskje cayennepepper
  • 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 1/2 teskje løkpulver
  • 2 rader baby back ribs
  • 1 kopp lav-salt kyllingbuljong
  • 2 spiseskjeer eplecidereddik
  • 1 kopp barbecue-saus

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen den brune sukkeret, chilipulveret, 1 spiseskje salt, 1 teskje svart pepper, oregano, cayenne, hvitløkspulver og løkpulver i en liten bolle, og gni blandingen inn på begge sider av ribbeina. Dekk til og sett i kjøleskapet i 1 time eller over natten.
  2. 2Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit. I en stekepanne, bland buljongen og eddiken. Legg ribbeina i pannen. Dekk med aluminiumsfolie og forsegle godt. Stek i 2 timer. Ta ribbeina ut av pannen og legg dem på et serveringsfat. Hell væsken fra pannen over i en kjele og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke til det er redusert til halvparten. Tilsett barbecuesausen.
  3. 3Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme. Legg ribbeina på grillen og stek i ca. 5 minutter på hver side, til de er brune og litt forkullede. Skjær ribbeina mellom bena og vend dem i en stor bolle med sausen. Server varme.
  4. 4Fotografier av Johnny Miller