
Verdens beste grillribber
oppskrift på de mest smakfulle og møre barbecue ribs du noen gang har laget. perfekt for sommergrilling eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp brunt sukker
- 2 spiseskjeer chilipulver
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
- 1 teskje tørket oregano
- 1/2 teskje cayennepepper
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1/2 teskje løkpulver
- 2 rader baby back ribs
- 1 kopp lav-salt kyllingbuljong
- 2 spiseskjeer eplecidereddik
- 1 kopp barbecue-saus
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen den brune sukkeret, chilipulveret, 1 spiseskje salt, 1 teskje svart pepper, oregano, cayenne, hvitløkspulver og løkpulver i en liten bolle, og gni blandingen inn på begge sider av ribbeina. Dekk til og sett i kjøleskapet i 1 time eller over natten.
- 2Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit. I en stekepanne, bland buljongen og eddiken. Legg ribbeina i pannen. Dekk med aluminiumsfolie og forsegle godt. Stek i 2 timer. Ta ribbeina ut av pannen og legg dem på et serveringsfat. Hell væsken fra pannen over i en kjele og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke til det er redusert til halvparten. Tilsett barbecuesausen.
- 3Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme. Legg ribbeina på grillen og stek i ca. 5 minutter på hver side, til de er brune og litt forkullede. Skjær ribbeina mellom bena og vend dem i en stor bolle med sausen. Server varme.
- 4Fotografier av Johnny Miller