
Pasta med soppsaus
Lær hvordan du lager en deilig pasta med soppsaus. En enkel og smakfull oppskrift som passer til hver dag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pose (0,9 unser) hvitløks- og soppsuppeblanding
- 2 kopper vann
- 1 pakke (1 pund) pennepasta
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 liten søt rød paprika, skivet
- 680 gram assorterte, ferdigskårne sopp
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- 1/2 kopp hakket flatbladet italiensk persille
- 1/4 kopp kremfløte
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Visp sammen suppeblandingen og vannet i en middels stor bolle; sett til side.
- 3Kok pastaen i henhold til pakkens anvisninger.
- 4I mellomtiden, varm opp olje i en stor stekepanne. Tilsett søt paprika og sopp; stek til de er delvis møre, ca. 10 minutter. Rør inn suppen og blandingen. Øk varmen til middels-høy; kok uten lokk til det er litt tykkere, ca. 8 minutter. Rør inn 1/4 kopp Parmesan, persillen og den tunge fløten; kok i ytterligere 1 minutt eller til det er gjennomvarmt.
- 5Sil pastaen godt; overfør den til en stor serveringsskål. Tilsett soppsausen og resten av Parmesanosten, 1/4 kopp; vend godt sammen. Server pastaen umiddelbart.