Hello Fresh Mobile Banner
Spaghetti med storfekjøtt, røkte mandler og basilikum

Spaghetti med storfekjøtt, røkte mandler og basilikum

Lær hvordan du lager en smakfull spaghetti med biff, røkte mandler og frisk basilikum. Perfekt for en rask og deilig hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund (1 tomme tykk) storfe tenderloin-steaks *se Kok's notat
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 2 teskjeer Herbes de Provence
  • Extra virgin olivenolje til å dryppe over, pluss 1/4 kopp
  • 1 pund spaghetti
  • 1 (15 unser) boks hakkede tomater
  • 2 kopper ferske basilikablad, pakket
  • 1 fedd hvitløk, hakket
  • 2 teskjeer fersk sitronsaft
  • 1 teskje revet sitronskall
  • 3/4 kopp hakkede røkte mandler
  • 1/2 kopp ferskrevet Parmesan
  • 1/4 kopp hakkede ferske basilikablad

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser en ovnsrist i den øverste tredjedelen av ovnen. Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit.
  2. 2Legg biffene på et stekebrett og krydre med salt og pepper. Strø Herbes de Provence over begge sider av biffene og drypp med olivenolje. Stek i 10 til 12 minutter for medium-well. La biffene hvile i 10 minutter.
  3. 3Kok opp en stor kjele med saltet vann over høy varme. Tilsett pastaen og kok til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 8 til 10 minutter. Sil av vannet og sett til side omtrent 1 kopp av pastavannet.
  4. 4I en matprosessor, kombiner tomatene, basilikum, hvitløk, sitronsaft, sitronskall og 1/4 kopp olivenolje. Kjør til blandingen er grovhakket.
  5. 5Ha den kokte pastaen, tomatblandingen og de røykte mandlene i en stor serveringsskål. Vend godt sammen, og tynn ut sausen med litt av pastavannet om nødvendig. Krydre med salt og pepper etter smak. Pynt med parmesanost og hakket basilikum. Skjær biffene i 1/4 tommers tykke skiver og server ved siden av pastaen.