
Jazz på grillen: Sjømatgrillfest
opplev en jazzinspirert sjømat-bbq med deilige oppskrifter og tips for å grille sjømat perfekt. ideell for sommerfester og utemiddager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund sjømat
- 1/4 kopp smør, smeltet
- 1/4 kopp olivenolje
- 1/2 kopp finhakket ananas
- 1/4 kopp frøene og finhakket jalapeños
- 1/4 kopp honning
- Grønn salatbladssalat
- *Jazz Honey-Jalapeno-saus kan brukes i stedet for ananas, jalapeños og honning
Fremgangsmåte
- 1Velg fisken du liker å spise. Jazz passer til alle typer, men vær sikker på at utvalget ditt er egnet for grilling. Noen fisker grilles bedre enn andre. Hvis du er usikker, spør kjøttmannen din. Utmerkede valg er laks, torsk, kveite, mahi-mahi, gulhale og lingcod.
- 2Varm opp grillen på høy varme. Bland smør og olivenolje i en bolle og sett til side. Bland ananas, jalapeño og honning.
- 3Pensle en blanding av smør og olivenolje på fileten eller fiskesteken før du legger den på grillen. Dette vil få flammene til å stige opp, og brenne inn saften. Pensle mer av denne blandingen på toppen mens den koker. Ikke overkok, de fleste fisker grilles raskt. Du må justere koketiden basert på tykkelsen på fisken som skal grilles.
- 4Vend filetene eller stekene og påfør et nytt lag med smør- og olivenoljeblanding. Når fisken er blitt stekt, reduser varmen til lav og lukk lokket på grillen. Vent noen minutter (til fisken er nesten ferdig) og hell over ananasblandingen eller Jazz Honey-Jalapeño Pineapple Sauce. Lukk lokket og la fisken koke til den er ferdig.
- 5Pynt fatet med grønn salat, plasser forsiktig fisken på salatbunnen, og server. Dette er en enkel og utrolig visuelt tiltalende rett. Slapp av og nyt skryt fra gjestene dine.