Stromboli

Stromboli

Lær hvordan du lager en deilig stromboli med denne trinnvise oppskriften. Perfekt som lunsj eller middag. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 pakker (16 unser) ferdigkjøpt pizzadeig
  • 2. 1 glass (28 unser) spaghetti saus
  • 3. 1/4 pund kokt skinke, skivet
  • 4. 1/4 pund Capacola-pølse, skivet
  • 5. 1/4 pund salami, skivet
  • 6. 1/4 pund pepperonipølse, skivet
  • 7. Hvitløkspulver etter smak
  • 8. 1/4 pund mozzarellaost, revet
  • 9. 1 løk, skivet
  • 10. 6 sopp, skivet
  • 11. 1 grønn paprika, skivet

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit). La deigen heve etter anvisning på pakken, deretter slå den ned og del den i 4 deler.
  2. 22. På en melet overflate, kjevle ut hver del av deigen til en lang oval form. Smør hver med saus, og legg deretter på skinke, capocollo, salami og pepperoni. Strø over hvitløkskrydder, og topp med mozzarella, løk, sopp og paprika. Tre de lange sidene sammen over midten, og klem dem sammen for å forsegle. Vend den over slik at sømmen er nederst, og legg den på et bakepapirkledd stekebrett. Med en skarp kniv, skjær tre diagonale snitt for å slippe ut damp.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 20 til 30 minutter, eller til den er gyllenbrun.