Enkel ovnsbakt kyllinglår

Enkel ovnsbakt kyllinglår

lær hvordan du lager saftige og smakfulle ovnsbakte kyllinglår på en enkel måte. perfekt for en rask og deilig middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 kyllinglår
  • 4 teskjeer hvitløkpulver
  • 4 teskjeer løkflak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg kyllinglårene i en ildfast form. Krydre kyllinglårene på alle sider med hvitløkspulver og løkflak.
  3. 3Stek kyllingen i den forvarmede ovnen til den ikke lenger er rosa ved benet, og saften er klar, omtrent 30 minutter. En hurtigtermometer som settes inn i den tykkeste delen av låret, nær benet, bør vise 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).