
Enkel ovnsbakt kyllinglår
lær hvordan du lager saftige og smakfulle ovnsbakte kyllinglår på en enkel måte. perfekt for en rask og deilig middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 kyllinglår
- 4 teskjeer hvitløkpulver
- 4 teskjeer løkflak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Legg kyllinglårene i en ildfast form. Krydre kyllinglårene på alle sider med hvitløkspulver og løkflak.
- 3Stek kyllingen i den forvarmede ovnen til den ikke lenger er rosa ved benet, og saften er klar, omtrent 30 minutter. En hurtigtermometer som settes inn i den tykkeste delen av låret, nær benet, bør vise 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).