
Fabelaktig kyllingkarri-salat
Lær hvordan du lager en deilig og frisk kylling curry salat. Perfekt for sommerens måltider, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 5 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelinger
- 1 kopp majones
- 3/4 kopp chutney
- 1 teskje karri pulver
- 1/4 teskje pepper
- 2/3 kopp hakkede pecannøtter
- 1 kopp uten kjerner druer, delt i to
- 1/2 kopp hakket løk
Fremgangsmåte
- 1I en stor kjele, la kyllingbrystene småkoke i vann i omtrent 7 til 10 minutter, eller til de er gjennomkokte. Sil av vannet, avkjøl, og riv dem i små biter med en gaffel.
- 2I en stor bolle, bland majones, chutney, karri, og pepper. Rør inn kylling, pecannøtter, druer og løk. Sett i kjøleskapet.